Welkom op de website van Ellen & Martijn. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Ellen en Martijn zijn namelijk al 219 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Ellen of Martijn? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

 
 

Bruiloft van Martijn & Ellen    Home
Ons verhaal
Over Ellen
Over Martijn
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 5824
pagina's bekeken: 6961
www.onzebruiloftsite.nl

Over Ellen

Het verhaal achter Ellen...

Ellen Klavers, geboren op 3 januari 1986 te Breda.
Is opgegroeid in het liefdevolle gezin samen met haar papa, mama, zusje en broertje in Prinsenbeek. 

Na de basisschool is Ellen naar de HAVO in Breda gegaan. Hier waren de leraren niet altijd even blij met Ellen (zacht uitgedrukt..), maar met een extra jaartje heeft Ellen toen uiteindelijk toch de HAVO afgerond. Leuk om te weten: moeders durfde amper de leraren een handje te gaan geven op de diploma uitreiking, omdat ze zich schaamde voor haar lieve, leergierige, nette, correct opgevoedde dochter...! Hahaha
Na de HAVO is Ellen naar de HBO-V, ook in Breda, gegaan. Hier ging het leren gelukkig al een stuk gemakkelijker. Na 4 jaar kreeg ze haar papiertje in handen.
Hierna is ze gaan werken in het Amphia ziekenhuis, op de longafdeling. Na 3 jaar met veel plezier op de longafdeling gewerkt te hebben is Ellen in 2011 aan de opleiding Intensive Care verpleegkundige te Rotterdam begonnen. 2 jaar later kon Ellen zich gediplomeerd IC verpleegkundige noemen. Na eerst in Breda op de IC werkzaam te zijn geweest heeft Ellen in mei 2016 een nieuwe baan gekregen op de IC in het Jeroen Bosch ziekenhuis waar ze nu met veel plezier werkt. 

Haar grootste hobby is altijd al paardrijden geweest. Er zijn vroeger dan ook vele uurtjes op de manege doorgebracht! 
Verder was Ellen niet vies van een paar drankjes in de stad in Breda. Vele uitsmijters kenden haar dan ook bij naam. Of dit dan ook een goed teken is dat weet ik nog zo net niet...
Het feesten bleef ook samen met Martijn bestaan. De stad werd verruild voor festivals, waar ze samen graag heen gaan samen met hun party maatjes.
En nu kan Ellen natuurlijk ook erg genieten van de kindjes: Demy en Mika