Welkom op de website van Ellen & Martijn. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Ellen en Martijn zijn namelijk al 219 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Ellen of Martijn? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

 
 

Bruiloft van Martijn & Ellen    Home
Ons verhaal
Over Ellen
Over Martijn
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 5829
pagina's bekeken: 6966
www.onzebruiloftsite.nl

Ons verhaal

De bewuste avond in oktober 2010

Er was eens...

een meisje die erg van feesten houdt. Dit meisje ging op 30 oktober 2010 samen met een collega van d'r, Romy, naar een feestje genaamd Thrillogy. Romy had hier ook een goede "vriend" rondlopen die ze die avond toch wel erg graag wilde zien. Gelukkig vond Ellen dit geen probleem en liep gewillig mee door de zaal. In de buurt van deze goede "vriend" genaamd Remon, stond Ellen haar prins op het witte paard te wachten. Dit bleek Martijn te zijn.

Bij Martijn viel Ellen ook gelijk in de smaak, zelfs na nadere inspectie (lees; vleeskeuring). De vonk sloeg over en het eerste kusje was een feit.

's Avonds/'s ochtends (tis maar net hoe je het bekijkt) nog wat berichtjes heen en weer verzonden. 
De volgende dag ging de telefoon bij Ellen alweer over; Martijn... hij was toch in de buurt (lees; Den Bosch - Breda). Of dat ik het leuk zou vinden als hij even langs zou komen... Maar natuurlijk vond Ellen dat geen probleem! 
Gelukkig bleek hij nog net zo leuk te zijn als de avond ervoor, maar dit liet Ellen natuurlijk niet gelijk blijken. Maar na een poosje hard to get gespeeld te hebben, begon de relatie toch serieuzere vormen aan te nemen.

Heel wat kilometertjes in de auto volgde. Martijn woonde in Nijmegen en Ellen in Breda. Ook de hond, Spike, heeft hierdoor heel wat uurtjes in de auto doorgebracht.
Ook vele feestjes volgden, want ja... we hadden elkaar toch leren kennen op een feestje en waren dit zeker nog niet beu!

In november 2012 was de tijd rijp om Martijn zijn spullen te verhuizen naar de Industriekade in Breda, waar Ellen en Martijn samen gingen wonen. Hier hebben wij een hele poos fijn gewoond, maar uiteindelijk begon het toch te kriebelen om ergens een huis te gaan kopen, om ECHT iets samen op te gaan bouwen. De plannen werden gemaakt en voorbereidingen werden getroffen om naar het ouderlijke huis van Martijn te verhuizen in Vinkel city.

Maar eerst vond er nog een grote verandering plaats in ons leven; onze knappe dochter Demy Schoones werd in mei 2015 geboren..! heart

In december 2015 werd iedereen weer opgetrommeld voor de volgende verhuizing; van Breda naar Vinkel. 
Hierna is er veel gebeurd aan het huis in Vinkel. Van het huis werd een thuis gemaakt. Een thuis voor Martijn, Ellen en Demy, maar ook een thuis voor Spike en de paarden.

En toen was daar een citytrip naar Marrakech. Even lekker wat qualitytime voor Martijn en Ellen samen. En toen was hij daar ineens, het huwelijksaanzoek, op het dakterras, onder het genot van een wijntje, bij ondergaande zon. Gelukkig was Martijn totaal niet zenuwachtig...! Het antwoord van Ellen was natuurlijk volmondig JA!

Maar de bruiloft werd op de lange termein gepland, want Martijn en Ellen hadden eerst nog andere plannen. Het thuis voelde nog te leeg voor Martijn en Ellen en ze zouden heel graag nog een keer voor gezinsuitbreiding gaan. In augustus 2017 werd Mika geboren! heart. Het gezinnetje is nu compleet.

Van het gezinnetje gaat nu ook één familie gemaakt worden op 18 augustus 2018; familie Schoones
Feesten jullie met ons mee?