Welkom op de website van Ellen & Martijn. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Ellen en Martijn zijn namelijk al 219 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Ellen of Martijn? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

 
 

Bruiloft van Martijn & Ellen    Home
Ons verhaal
Over Ellen
Over Martijn
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 5822
pagina's bekeken: 6959
www.onzebruiloftsite.nl

Bruiloft VIP's

Getuige van bruid
Getuige van de bruid... Haar zussie; Margot! Margot is een lieve meid die altijd voor Ellen, maar de laatste paar jaar vooral ook altijd voor Demy, klaarstaat. Haar kleine nichtje is altijd welkom om te komen logeren. Met Ellen heeft ze al heel wat kroegen in Breda van binnen gezien.
 
Getuige van de bruid
Getuige van de bruid... Haar broertje; Niels! Het "kleine" broertje van Ellen (die een kop groter is). Vroeger konden ze elkaar niet luchten of zien, want dan was er weer direct ruzie. Later werden ze beste vrienden toen ze dezelfde vrienden hadden. Veel lol hebben ze samen beleefd en kattenkwaad uitgehaald...
 
Getuige van de bruidegom
Getuige van de bruidegom... Zijn broer; Jaap!
 
Getuige van de bruidegom
Getuige van de bruidegom... Zijn broertje; Chris!